2023/05/15(Mon)
ラクサマッシュルームを考案/ My new recipe, Laksa Mushrooms
お天気の良かった昨日の日曜。
久しぶりのバルコニーランチを実施♪
It was such a nice day.
We had a Sunday balcony lunch.
↓↓↓

モエシャンロゼで乾杯♪
Cheers with Moet Chandon Rose.
↓↓↓

マッシュルームを
ラクサペースト風な物で炒めるレシピを考案♪
I came up with the idea of
sautéing mushrooms with Laksa paste like mixture.
↓↓↓

バター醤油やガーリックベーコンなど
いつも作る感じと違ってけっこう美味しかったです♪
It's different from what I normally make,
like "butter soy sauce" or "garlic bacon".
But it was good!!
↓↓↓

こちらは2品目のマンゴーロブスター用のソース。
マンゴー、パセリ、ライム汁、オリーブオイル
塩、グリーンタバスコからなる シンプルなレシピ。
This is the sauce I made for Mango Lobsters.
↓↓↓

こちらも普段は
ガーリックバター味でシンプルに食べることが多いので
なかなか新鮮な味わいで、うま❤️
I think
the mild punch from the Tabasco Green Pepper
is the key to this yummy mango sauce.
↓↓↓

ニンジャーフーディーのロースト機能で
30分で完成のローストガーリック♪
オイルたっぷりかけてホイルできっちり包んでね♪
Ninja Foodi Roasted Garlic.
It gets done in 30 minutes. (400F°)
Just wrap in a tin foil with lots of olive oil and roast.
↓↓↓

最後はドライブラインステーキ♪
今回は28時間のドライブライン。
Preparing Dry Brined Tenderloins.
↓↓↓

旦那の得意なキャラメライズドオニオンと共に♪
Served with my husband perfect caramelized onions.
↓↓↓

暑くてめんどくさかったり
少食になってきて たくさん食べれないから、っと
遠ざかっていたバルコニーBBQだけど
久しぶりに この爽快な景色でランチをすると
やっぱりサンデーバルコニーランチは最高だわ♪
っと思ったグラミーでした。ヽ(*´∀`)ノ
「にんにく焼きすぎ」
って人はクリック♪
↓↓↓

にほんブログ村


#グアム
久しぶりのバルコニーランチを実施♪
It was such a nice day.
We had a Sunday balcony lunch.
↓↓↓

モエシャンロゼで乾杯♪
Cheers with Moet Chandon Rose.
↓↓↓

マッシュルームを
ラクサペースト風な物で炒めるレシピを考案♪
I came up with the idea of
sautéing mushrooms with Laksa paste like mixture.
↓↓↓

バター醤油やガーリックベーコンなど
いつも作る感じと違ってけっこう美味しかったです♪
It's different from what I normally make,
like "butter soy sauce" or "garlic bacon".
But it was good!!
↓↓↓

こちらは2品目のマンゴーロブスター用のソース。
マンゴー、パセリ、ライム汁、オリーブオイル
塩、グリーンタバスコからなる シンプルなレシピ。
This is the sauce I made for Mango Lobsters.
↓↓↓

こちらも普段は
ガーリックバター味でシンプルに食べることが多いので
なかなか新鮮な味わいで、うま❤️
I think
the mild punch from the Tabasco Green Pepper
is the key to this yummy mango sauce.
↓↓↓

ニンジャーフーディーのロースト機能で
30分で完成のローストガーリック♪
オイルたっぷりかけてホイルできっちり包んでね♪
Ninja Foodi Roasted Garlic.
It gets done in 30 minutes. (400F°)
Just wrap in a tin foil with lots of olive oil and roast.
↓↓↓

最後はドライブラインステーキ♪
今回は28時間のドライブライン。
Preparing Dry Brined Tenderloins.
↓↓↓

旦那の得意なキャラメライズドオニオンと共に♪
Served with my husband perfect caramelized onions.
↓↓↓

暑くてめんどくさかったり
少食になってきて たくさん食べれないから、っと
遠ざかっていたバルコニーBBQだけど
久しぶりに この爽快な景色でランチをすると
やっぱりサンデーバルコニーランチは最高だわ♪
っと思ったグラミーでした。ヽ(*´∀`)ノ
「にんにく焼きすぎ」
って人はクリック♪
↓↓↓

にほんブログ村
#グアム
- 関連記事
-
- 独立記念日ランチ/ 4th of July Lunch (2023/07/05)
- ラクサマッシュルームを考案/ My new recipe, Laksa Mushrooms (2023/05/15)
- チートスシュリンプ/ Birthday Dinner (2023/02/06)
- グアムのケンタッキーでラッキー/ KFC Guam $25 Fill Up for Dark Meat (2023/01/23)
スポンサーサイト
Home | Category : 2023年 グアムライフ(2023 Guam Life) |
Comment
|
Trackback